Hol lehetne műanyagból ilyet legyártatni?
2cm élhosszú, 2mm vastag, lekerekített élű szabályos háromszögekből kellene kb 1000 db egy teszt társasjátékhoz. Egy fröccsöntőben ilyet legyártanak? 3D nyomtatásban szerintem túl drága lenne, de lehet mégsem, nem értek annyira hozzá.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Fröccsöntőket én is találtam már, nem az volt a kérdés, hanem, hogy legyártanak-e ilyen apró és kistételes terméket.
Hármas, jó ötlet egyébbként, de én valami keményebb műanyagra gondoltam, az meg szerintem szétrepedne, de persze ezt nem írtam le, szóval nem is tudhattad.
"nem az volt a kérdés, hanem, hogy legyártanak-e ilyen apró és kistételes terméket."
Honnan a bánatos rongybatekert ho'dkóros kutyafüléből tudnánk?
Írsz nekik, kérsz árajánlatot és megmondják hogy legyártják-e és ha igen, mennyiért.
Nekem könyvek kellettek csak 5 db, hatalmas méretben. Írtam a környékemen az összes nyomdának. Válaszoltak, némelyik úgy hogy 5000 példány alatt még a lámpát sem kapcsolják fel.
Kiválasztottam a legjobb ajánlatot (nem az volt a legolcsóbb) és elmentem, megbeszéltük, legyártották, kifizettem, öröm bódottá.
A fröccsöntéssel az a baj, hogy le kell gyártani azt a szerszámot amibe öntik. Ez aztán megmarad, mert nem lehet vele mit csinálni, max elrakod emlékbe. Ezt is persze ki kell fizetni.
Pont azért lehet hogy mégis a 3D nyomtatás lenne olcsóbb. Kell keresni cégeket aki nagy tételben nyomtatnak. Vagy akár több céget megbízni egyszerre mindegyiktől csak kisebb tételt rendelni.
5ös: köszi, én is valahogy így gondoltam. De azért reméltem, hogy talán nem.
6os: nem is attól kérdeztem, aki nem tudja, hanem aki esetleg már csinált ilyet. De egyébbként pontosan attól félek én is, amit írtál, és nem is akartam hülyének érezni magam, hogy ilyennel felkeresek egy fröccsöntő céget, mindent megbeszélünk, majd közöl egy 6 számjegyű összeget ami 5össel kezdődik, én meg... lerakom a telefont.
Szóval maximum tényleg a 3D nyomtatás marad.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!