Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme?

Mi az élet értelme?

Figyelt kérdés

Értelmes válaszokat várok...

Aki nem tud, kérem ne írjon.

2023. jún. 9. 19:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Hogy megértsétek,az érzelem azért pusztít, mert nem az egyensúlyra fókuszál, hanem az önkielégüléste,kényelemre.Ami egyre többet és többet akar magának, és egyre többet akar elvenni, de visszaadni nem.Így megtámadja az egyensúlyt amivel az élet létezni tud, és pusztulásnak indul.

Én ehhez szeretnék beszélgetőtársakat szerezni, hogy ki lehet e ebből az ördögi körböl lépni...

2023. jún. 20. 07:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Én úgy látom,te már megadtad a választ. Az érzelem a fizikai test tudatából származik,vagyis az önző ego ból. Materialista alapon erre nem tudsz választ találni,ott csak a túlélés és a szaporodás számít,az erősebb győz a gyengébb elbukik,semmilyen magasztos célnak nincs értelme.

A megoldás itt csak a keskeny út lehet,egy felsőbb cél elérése,ami nem mindig sima és egyértelmű,de ez nem azt jelenti hogy nincs,csak nem látjuk teljes egészében az összefüggéseket.

2023. jún. 20. 09:24
 23/24 A kérdező kommentje:

De a kérdés nem hasra csapott, sehonnai...

Ha erők mozgatják a világegyetemet, és el tudják söpörni a mi világunkat is,adja magát a fenti kérdés, hogy ez a valami azt akarja ,hogy éljünk.

Vagyis van értelme az életnek.De mi lehet az...

2023. jún. 20. 10:21
 24/24 anonim ***** válasza:
A három variációt már megadtam, választhatsz.
2023. jún. 20. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!