Szerintetek (aki làtta), a Violetta vagy a Hannah Montana a jobb sorozat?
A hugommal egyszer ezen vitàztunk (mert mi unalmunkba màr ilyenen is vitàzunk), hogy melyik a jobb sorozat. Èn a Hannah Montanara voksoltam, mert pörgősebb, jobban hozzànk tinikhez szól (jó nyilvàn kivève mikor sztàrkodik), a poènok is jobbak benne, a Violettàba szinte nincs is poèn ès a karakterek is jobbajk(pl Rico, hogy folyton gonoszkodik) a Violettàba meg alig van cselekmèny, az is vontatott, a legjelentősebb egyènisègű karakterek (pl. Ludmilla) is a sorozat nèhàny rèsze utàn erőltetettè vàlik, ràadàsul van egy-kèt titok amit az èvad vèégèig kihúznak, ahelyett hogy új titkokat talàlnànak ki ès ha mondjuk valaki el akarja mondani a màsiknak az egyik titkot, akkor lèp be egy màsik szereplő ès ezt folyton eljàtszàk ès engem ez mindig úgy fel tudott...idegesìteni!
Nektek mi a vèlemènyetek? Szerintetek melyik a jpbb ès mièrt?
Ez nem tudom, hogyan is lehet kérdés. 😂 ezt a két sorozatot össze se lehet hasonlítani. Természetesen a Hannah Montana.
Láttam mindkettőt. Gyerekként, és felnőttként is, de a Violetta egy borzalmas sorozat. Szinészi tudás 0, történet 0. (Lehetett volna jobb is a sztori, de elcsesztékxd) Violetta rángatózása "tánc" néven szánalmas. Nem is tudom annó, hogy tetszhetett. Baromi gyerekes, cringe szar.
Hannah Monana viszont felnőtt fejjel is élvezhető. Jól van megírva, és jó a színészi játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!