Vannak még Violetta imádók?
Jelentem, itt vagyok! És nem kifejezetten Violetta imádó vagyok (nem csak az, de az is!). Én imádom Martina Stoesselt, Jorge Blancot, Diego Domínguez Llort-ot és mindenkit a csapatból! A Violetta LIVE eddigi életem legeslegszebb napja. Tini tavalyi koncertje fenomenális volt. A Violetta halhatatlan!!!
A Soy Luna lett a divat. Én nem nézem, de semmi problémám vele. De Violettát soha senki nem temetheti el magában! Aki egyszer szerette, és azt mondja, mr nem szereti, az HAZUDIK!
Violetta forever!
Drága egyes válaszoló. Nem tűntünk el, ne izgulj. Mi ott vagyunk mindenhol a világon, legfeljebb nem írjuk a homlokunkra, hogy I'm Violetta fan. Ennyit rólad...
(Első válaszoló: LOL de még is valahogy erre a posztra értél... csak nem beírtad hogy Violetta?)
Kedves kérdező! Jelen! Remélem te is közénk tartozol😀
2.válaszoló: én is ilyen regényt akartam írni, de ha te már leírtad ugyanazt...😊❤
Regényírásból jeles.
De nekem semmi bajom Soy Lunával. Én láttam belőle 2 részt, amiben Tini van benne, és ennyi. Nekem a történet abszolút ismeretlen, és mivel nem láttam belőle csak az első évad első részt, így nincs mire alapozzak.
Örülök a sikerüknek, és annak, hogy a Disney nem maradt napi sorozat nélkül.
És hát sok sikert kívánok a szereplőknek, teljesüljön az álmuk. Sose sajnáltam senkitől, a sikert és népszerűséget. A Violetta family minden bizonnyal megérdemelte.
De számomra furcsa, hogy a Soy Luna live Budapestre nem jön. Pedig a Soy Luna ugyan ott tart, mint a Violetta, amikor eljöttek hozzánk. Akkor még se olyan sikeres hazánkban. Egy lány írta egy kérdésnél, hogy a Soy Luna a világ legjobb sorozata. Akkor hogy is van ez? A világ legjobb sorozata de nem Magyarországon?
Lehet a Violetta mindent vitt és talán az a 4 teltházas Violetta Live elég költség volt a kormánynak...
Lehet lenne csak talán a mostani helyzet nem engedi
(Ami számomra örömteli bocsi)
csak hogy tudd, attól még nem kell leb*zizni vkit, ha Violettát néz...😏
Van egy jó példám rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!