Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan buktassam le?

Hogyan buktassam le?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Valaki ellop tőlem rendszeresen ruhákat.

Egy melléképületben tárolom a kiváló de eladásra szánt ruháimat szatyrokban (szülői ház). Oda nem jár be senki, kb. Csak én. Egy bizonyos oldalra fel vannak töltve a ruhák és listázva van minden eladás ill. a még meglévő cuccok. Eladtam volna egy cuccot, de sehol nem talàltam. Gondoltam átnézem mi hiányozhat még. Kb. 18 márkás ruhadarabom…nem lett onnan a melléképületből megmozdítva semmi, kivéve akkor amikor hozzá töltöttem ruhákat…

Felforgattam minden zegzugot, de semmi eredmény.

Hogy buktassam le azt a valakit, aki csórja a ruhákat?

Köszi előre is a válaszokat

2023. máj. 26. 09:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, nem a ruhák értéke miatt zavar ez, mert “csak” ruhák…hanem h a közeli emberek közül valaki hülyének néz. Apám kizárt, anyum ha elvitt valamit tőlem , mindig megkérdezte. Bátyám kizárt, nem is lakik már itt
2023. máj. 26. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Rejtett kamera ..mas megoldas nincs
2023. máj. 26. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mozgásérzékelős vadkamera
2023. máj. 26. 12:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :) Berendeltem egyet, aztán csak idő kérdése…hogy kiderüljenek a dolgok
2023. máj. 27. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem lenne egyszerűbb eldobozolni s magadhoz vinni a ruhákat?

Amikor én költöztem semmit se hagytam otthon, mert ismerem húgomat... Sajnos rossz dolgait is.

Ideiglenesen a nem használt holmikat 3 oszlopban bedobozolva a plafonig tároltam, letakartam pléddel.

Így nem foglalt sok helyet.

2023. máj. 27. 11:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia! Mostmár így fogom csinàlni, ahogy mondtad…eleve így kellett volna, tudom :/ egyelőre most tettem ki “csali” cuccokat, amiket nem sajnálok
2023. máj. 29. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Lett valami fejlemény azóta? :)
2023. aug. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!