Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az már szexuális zaklatásnak...

Az már szexuális zaklatásnak minősül.. ?

Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 06:49
 1/6 A kérdező kommentje:
.. ha ismerek valakit évek óta, jóba is vagyunk, aztán egyszer valamikor csak úgy odamegyek hozzá és lesmárolom úgy hogy nem is számít rá?
2023. máj. 25. 06:49
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
2023. máj. 25. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen, és a beleegyezést nélkülöző vagy védekezésre nem képes helyzetet kihasználva már az erőszak felé tolódik egy ilyen cselekmény.

A filmekben lehet működik egy ilyen jelenet, a valóságban ha el nem is ítélnének érte, a fejeden vérdíj lesz.

2023. máj. 25. 07:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát igen énis elítélem magam hogy iylen gondolataim vannak én se szeretném ha bárki ezt tenné velem, nem is fogok ilyet tenni soha, bár néha nagyon nehezen tudom visszafogni magam

Annyira hogy már valamikor arról álmodtam, hogy odamegyek hozzá és megcsókolom, láttam álmomba az arcát, aztán ahogy közeledtem felé eltűnt, gondoltam majd valamikor máskor megteszem, de aztán az jutott eszembe hogy ilyent nem szabad csinálni és még álmomba se merek ilyet csinálni

Pedig álmomba meg kéne tennem legalább nem kínozna tovább az őrült vágy

2023. máj. 25. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen ez zaklatás, testileg zaklatod.
2023. máj. 25. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Vqgy csak odamennél és elmondanád neki...
2023. máj. 30. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!