Ha sirsz miért vagy kiért teszed?
Sajnálat / bűntudat / hála / szeretet.
Magam baja miatt soha nem szoktam, csak valaki mással való kapcsolatom miatt.
Örömömben előfordul, hogy könnyes lesz a szemem, de az nem igazi sírás.
Igazán sírni dühömben, tehetetlenségemben szoktam vagy temetésen. Legutóbb egy közeli ismerős anyukájának voltam a temetésén. Miután vége lett, meglátogattuk a többi elhunyt ismerős/rokon sírját is, és akkor belegondoltam, hogy úristen, milyen elviselhetetlen érzés lehetett az ismerősünknek vagy a szüleimnek elveszíteni ezeket az embereket. És hirtelen elkezdtem sírni látszólag ok nélkül, a többiek meg nem tudták, hogy mi van velem. Hülyén éreztem magam, nagyon utálok sírni.
Szia. Először is a miértre válaszolnék: Én olyan típus vagyok, aki csak a legvégső esetben sírja el magát. Addig küzdök, amíg meg nem oldottam a problémát, azonban ha SEHOGY SEM tudok változtatni azon, ami miatt bánatos vagyok, olyankor előfordul...
Most jöjjön a kiért: Azokért az emberekért, akik nagyon közel álltak hozzám és meghaltak, vagy akik ugyan élnek és közel állnak hozzám, velük történik valami sajnálatra méltó dolog. (Pl. súlyos beteg lesz, vagy véletlenül nagyon megbántom (ilyenkor a bűntudat hozza ki belőlem), stb.) A barátnőmet 10 hónapja veszítettem el egy szörnyű balesetben! Érte is szoktam sírni, amikor eszembe jut... Üdv: Gyuszi, 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!