"Ó, Rómeó, miért vagy te Rómeó? /Tagadd meg atyád és dobd el neved! /S ha nem teszed: csak esküdj kedvesemmé –/S majd én nem leszek Capulet tovább! ". Ezt miért mondta Júlia?
Figyelt kérdés
Ezt miért mondta Júlia?..segítsetek gyorsan kéne*.*..köszi előre is:-)2010. ápr. 19. 17:39
1/6 Winner of Royal Hill válasza:
Hát szerinted?
Ismered a storyt?
2/6 anonim válasza:
Mert szereti Rómeót.Azon belül meg képes lenne áldozatot hozni a szerelméért.
3/6 anonim válasza:
Azért mert a Capuletek (Júlia családja) és a Montague-k (Romeo családja) régi ellenségek. A családok pedig tiltakoznának a szerelmük ellen. Júlia azt kéri Romeótól, hogy önálló legyen, és ne a csládjától (a családja nevétől) függjön. De ha mégsem dobja el ezt, akkor majd megteszi ő.
15L
4/6 Ammarilys válasza:
gondolom nem olvastad el a könyvet,és ez a házi vagy valami ilyesmi :D képzeld,én is csak beleolvasgattam amikor elkellett volna olvasni anno.de ezt még akkor is vágom :D
szal nagyjából vágom a történetet,meg az ilyeneket.
18/L
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:-)
2010. ápr. 19. 19:11
6/6 anonim válasza:
ne b*** :D nem tudod júlia vezeték neve ? Romeo vezetek neve ? nem tudod sztorit mi :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!