Én nem vagyok ekkora ember mint sokan,van egyáltalán jogom élni?
Megnéztem ezt a videót https://www.youtube.com/watch?v=vbWCfOxnDuw meg úgy általában mikor a neten nézelődök azt látom mennyi okos ember van diploma meg mindenben nagyon jók,meg van akinek jól menő vállalkozása van vagy csak több diplomája ,jól keresnek.okosak.
Viszont én egyre butábbnak érzem magam nekem nincsenek diplomáim,nincs jól menő vállalkozásom,nem keresek sok pénzt,nem vesznek fel jól menő cégekhez,nem beszélek nyelveket
.Kezdem úgy érezni,hogy nekem nincs létjogosultságom élni ebben a világban.
19/
Egy ideje már járok vagyis most online beszélgetünk mert dolgozok és így tudjuk megoldani.Igen az általad említett dolgok nem stimmelnek nálam.Túl sokat is bújtam a netet meg folyton a látszatot nézem meg kicsit átérzem mikor itt ott olvasok fórumokon és leszólnak embereket,hogy ezért meg azért buták vagy ha nincs diplomájuk csak is buták lehetnek.
22/
Tehát azt mondod a sok iskola sem mindenre biztosíték?
23/
Ez mihez kapcsolható,neveltetéshez például?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!