Valaha megtanulhatok úszni ha félek a víztől?
Figyelt kérdés
5-6 éves koromban majdnem vízbe fulladtam és azóta rettegek a víztől.Már 18 vagyok de még mindig nem megy.Régebben próbálkoztam úszótáborokkal de az se segített2023. máj. 20. 21:37
1/3 anonim válasza:
Olyan vízben próbáld meg, ahol leér a lábad és bitonságban vagy. Próbálj meg ráfeküdni a vízre és ha más nem is jut eszedbe, akkor mászni. Szerintem háton könyebb haladni és lélegezni is. Kezdetben azt is megpróbálhatod. Előtte viszont figyeld meg mások kéz és láb mozdulatait...
2/3 anonim válasza:
Így van, olyan vízben könnyen megtanulhatsz úszni, amiben leér a lábad. Aztán lassan rájössz, hogy nem számít már, hogy leér-e a lábad vagy nem, mert tudsz úszni. Mindenki képes rá, csak te alapból egy rossz emlékkel kötöd ezt össze. Talán annak a feldolgozásával kellene foglalkoznod, akár pszichológus segítségével.
3/3 anonim válasza:
Nalam is pont ez volt. 9 evesen uszas oran bepanikoltam, az oktato ugrott be ertem a vizbe. Strandra sem jártam annyira feltem a viztol. 18 evesen voltam eloszor tengerparton. A tengerbe bemereszkedtem, persze nem mentem nagyon be, de rajottem, hogy a sos viz fenntart a felszinen, en ott tanultam meg uszni. Csak a melluszas megy. Azota jarok uszkalni, de csak ott, ahol leer a labam. Szerintem kezd olyan medencevel, ahol leer a labad. Melyvizbe volt, hogy bementem kb. 2x, es úsztam, de azota sem merek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!