Vozol e-cigaretta vélemény?
Figyelt kérdés
Mindenem tele van vele, facebook, instagram, szóval érdeklődnék valaki próbálta-e már és ha igen, milyen minőségű, megéri-e.
Az elf bárokat nagyon szerettem. Hasonlít esetleg hozzá?
A válaszokat előre is köszönöm.
2023. máj. 15. 17:43
1/5 anonim válasza:
youtube-on van egy srác https://www.youtube.com/@tamasvape ő foglalkozik ilyen témával.
2/5 A kérdező kommentje:
Most rendeltem 2 félét is. 2-3 munkanapon belül érkezik és írok róla egy kis véleményt, hogy ezzel segítsem a többi érdeklődőt is.
2023. máj. 16. 12:58
4/5 A kérdező kommentje:
Megjött a rendelésem.
2 dbt rendeltem, egy 6000 slukkos rainbow candy-t és egy 7000 slukkos grape aloe-t. Mindkettőt kipróbáltam és nagyon finomak. 0% NIKOTIN TARTALMÚAK.
Nem bántam volna, ha nikotint is tartalmaz mondjuk, de szerintem így is teljesen megéri.
A MeiMall nevű oldaltól rendeltem és 3 napba telt, mire kihozták. GLS futár hozta, a csomagnak semmi hibája, problémája nem volt. Épségben érkezett.
2023. máj. 19. 09:45
5/5 Dzs2004 válasza:
Én tegnap rendeltem egy 10000-es Red Mojito-t és egy 7000es Lychee Cheesy Sorbet-et ugyan erről az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!