Mennyi az esélye,hogy valaki hazudni tud az igazság ügyi orvos szakértőnek? Nemi erőszakkal kapcsolatban!
Figyelt kérdés
Át lehet verni? Eltudja hitetni? Mi kell ahoz,hogy ehidje? És miket figyelnek? Köszi a gyors válaszokat!2023. máj. 15. 11:50
11/23 anonim válasza:
Igen, ha valamit rád fognak, azt bizonyítani is kell. Büntetőügyekben ez az eljáró hatóság feladata. És mint írtam, a hamis vád is bűncselekmény.
12/23 anonim válasza:
Az megvan hogy nemi erőszaknál ezer feljelentésre esik egy hamis? És hogy az elkövetők mindig ártatlannak vallják magukat?
13/23 A kérdező kommentje:
12-es. Ez egyértelmű. Én csak arra voltam kíváncsi,hogy át-e lehet verni az orvost.
2023. máj. 15. 13:52
14/23 Kései Sirató válasza:
Szerintem az orvos nem tesz fel kérdéseket, kihallgatni a rendőrség szokott, a bíróságon pedig az ügyészség kérdez a büntető ügyekben.
Az orvos konkrét orvosi vizsgálat alapján ad szakvéleményt.
Igazságügyi szakértő szintén vizsgálat alapján (pl. tárgyi eszközt vizsgál, pl. fehérneműt) ad szakvéleményt.
15/23 A kérdező kommentje:
semmi bizonyitek nincs. csak a szó. állítólag hónapokkal ezelőtt törtent. és csak újjazas
2023. máj. 15. 15:24
16/23 anonim válasza:
Le fogod hengerelni a helyesírásoddal a szakértőt picinyem!
17/23 anonim válasza:
#16: ez már +2 év helyből :D. Jól körül lett táncolva a tényleges kérdés, de ez alapján a kérdezőt gyanúsítják erőszakkal; és valami biztos történt, különben nem aggódna a semmin. Aki már elmegy orvosi látleletet vetetni, az komolyan gondolja (más kérdés, hogy nincs elégséges bizonyíték).
18/23 anonim válasza:
19/23 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmit sem. A Helyes írásért pedig elnézést kérek. Csupán érdeklődtem.
2023. máj. 15. 16:43
20/23 A kérdező kommentje:
És igen 18-as. Az is én voltam,mert nem kaptam választ.
2023. máj. 15. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!