Azahriah Delírium című számában kik mondják a következő részleteket?
Figyelt kérdés
Van kettő (vagyis három, de a Kosztolányi vers megvan) bevágott részlet/idézet a fent említett dalban.
“És még mindig pánikolsz” (valami híres férfi színész szinkronhangja szerintem, de passz)
Meg a vége felé ami úgy kezdődik, hogy “süllyesztjük alá a sztárságot a démonikus mélységekbe”
Itt én Puzsérra tippelek hang alapján, de nem talált a Google semmit, lehet hülyeség.
Tudja valaki, hogy kik mondják ezeket a részleteket?
2023. máj. 12. 06:51
1/8 anonim válasza:
A végén biztos hogy Puzsér mondja.
De van kb csillió egy élő fellépése, prodcast, vagy rádiós műsorfelvétele, ahonnan kivághatták, szóval azt így elég nehéz lenne kikutatni honnan vágták ki.
2/8 anonim válasza:
Az elso reszletet az Epres Attila, Jason Statham allando magyar hangja mondta, de nem tudom melyik filmbol
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek, ment a zöld kéz!!
2023. máj. 13. 22:49
4/8 Anonymuska válasza:
Kár hogy Epres Attilát idáig sűlyeszti le valaki :(
5/8 Italia2000 válasza:
Mihez képest süllyeszti le? Inkább felemeli Epres Attilát aki remek orgánum.
6/8 Italia2000 válasza:
Talán a Spiler című remek filmben Mark Strong magyar hangja.
7/8 anonim válasza:
Az ‘És még mindig pánikolsz’ idézet a True Detectiveből van, 1. évad 3. rész, Woody Harrelson van éppen szinkronizálva
8/8 corsacod válasza:
Szia! Szerintem a True Detective 1. évadában mondja Woody Harrelson Epres Attila hangján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!