Csak szerintem hideg ez a tavasz?
Figyelt kérdés
Úgy emlékszem ennél melegebb szokott lenni. Mondjuk én egész évben a meleg időt várom, lehet türelmetlen vagyok, de hideg van, nem?2023. máj. 9. 22:33
11/17 anonim válasza:
10-es, Mert az baj is. Július végén/augusztus elején sem lenne annyinak lenni itt soha...
Nem kell sírni, lesz még nyár, elegünk is lesz még a rohadalom melegből, elhihetitek.
12/17 anonim válasza:
11 pont úgy értem hogy senkinek nem jó semmilyen időjárás :) vagy túl hideg vagy túl meleg vagy szeles, vagy esik, most hó van, de miért nincs hó stb tehát ilyenre gondoltam :) nem akarom a 40 fokot dehogy
13/17 anonim válasza:
Ha az elmúlt 7 napot nézem akkor abból a 7 napból legalább 5 napon pólós idő volt míg 7 napból 2 napon rövidnadrágra is le lehetett öltözni.
Legalábbis itt a nyírségben.
14/17 anonim válasza:
12 Nincs ezen semmi meglepő. Imádom, mikor a sok egysejtű odakommenteli az időkép facebook oldalán, hogy "eddig az vót a baj, hogy hideg/meleg van" :D. Elvégre nem vagyunk egyformák, ami az egyiknek jó, a másiknak nem, így panasz mindig lesz. Én megértem azt is, aki a nagyon melegben érzi jól magát, és szenvedés neki ez a hűvösebb idő, ami pl tegnap és ma van. Én a 40 fokban vagyok így. Mind tudjuk, hogy a panaszkodás nem változtat semmin, csak mivel az időjárással tényleg nem tudsz mit kezdeni, talán a panaszkodással tudsz kicsit könnyíteni a lelkeden. Nem baj az, mindenkitől belefér olykor szerintem. Én teljesen figyelmen tudom már ezt hagyni. :)
15/17 A kérdező kommentje:
Elsősorban köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Az utolsó pár emberhez szólnék, igen, tényleg mindig van, aki elégedetlenkedik az időjárás miatt, sőt, pont saját elégedetlenségemtől fűtve írtam ki ezt a kérdést. Cserébe most, hogy itt a jó idő nem panaszkodom, majd ráérek októbertől májusig, amikor megint hideg lesz :D
2023. máj. 23. 18:45
16/17 anonim válasza:
15-ös Nálunk 2 napja van (számomra) dögmeleg, nálam most indul a 4 hónapos nyavalygás. :D
17/17 A kérdező kommentje:
Kell azt is, kiegyenlítik egymást a hidegtől és a melegtől elégedetlenkedők:)
2023. jún. 6. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!