Csak szerintem hideg ez a tavasz?
Figyelt kérdés
Úgy emlékszem ennél melegebb szokott lenni. Mondjuk én egész évben a meleg időt várom, lehet türelmetlen vagyok, de hideg van, nem?2023. máj. 9. 22:33
1/17 anonim válasza:
Teljesen a normál időjárásnak megfelelő most. Az előző években sajnos már májusban volt, hogy lerohadt a ruha rólunk.
Mondjuk én pont utalom a meleget meg a nyarat is, de most olyan május van, amikre mindig is emlékszem még a korábbi években.
2/17 anonim válasza:
Szerintem is hideg.
De most van/ lesznek a fagyosszentek, nem?
3/17 anonim válasza:
Hidegebb mint az elmúlt években, ezért tűnhet úgy. Viszont ez a normális, mikor éjjel még hideg van és nappal meg melegünk van már. Több éve volt így mint anno, ez a normális, végre. Ha belegondolunk nyáron se voltak 40 fokok, a 30-nál már hőségrekordok voltak.
4/17 anonim válasza:
Maradhatna végig ilyen, én szívem szerint nyáron költöznék mondjuk Norvégiába.
5/17 anonim válasza:
Áprilisban volt extra hideg időszak, de április vége meg a május eddig része egyáltalán nem hideg, inkább szokványos.
6/17 anonim válasza:
Gyermekkoromban (47 éves vagyok) május 1-jén nyitott a strand és sorokban álltunk a bejáratnál. Szerintem most hidegebb.
7/17 anonim válasza:
A nagy része eddig teljesen átlagos. Csak az utóbbi jópár év időjárása miatt érzed ezt hidegnek. Nem vagyok mai csirke, én még emlékszem rá, hogy a régi (2000 előtti) tavaszok ilyenek voltak, és a nyarak sem tartós 30 fokokkal indítottak.
8/17 anonim válasza:
Be lehet fagyni!
Persze csak akkor, ha nem öltözöl fel jól, de ez éppen elég.
10/17 anonim válasza:
amikor meg május végén berobban a 40 fok, az lesz a baja mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!