Az ember tényleg istent akar játszani?
Kisérleteznek azzal hogy a halálból hozzanak vissza embereket ,módosítják a DNS-t hogy ezzel kiszürjék a betegségre hajlamos géneket,
Szerveket hoznak létre, vallási okból kérdezem erősen ateista vagyok így kiváncsi lennék a fejlődés ellenes vallásosoknak a véleményére mivel ezek arra utalnak hogy az ateizmus szárnyal és vele együtt a fejlődés, az ember nem hisz istenben és ennek eredményeképpen istent játszunk és a természet szabályaival játszunk, mit gondoltok erről. Szivesen kukturáltan vitáznék erről és szívesen olvasom a véleményeteket
Jobb mind ezt most fiatalon meg tudni, mert nehogy az legyen, ha mindenki meghal, hogy abban a tudatban volt, abban a hitben, ha meghal mennyország lesz a jussa, közben meg nem létezik semmi a halál után, akkor a rengeteg sok hívő mibe hitt akkor?
Miközben nem is kell attól, félni és tartani, hogy mennyország lesz a jussod, vagy pokol, mert úgysincs semmi a halál után, hanem mindenki amíg él mindenki a földön, mi döntjük csak el, hogy milyen emberek leszünk, kedvesek, rendesek, normálisak, vagy bunkók.. Mert ha semmi nincs a halál után, akkor mindenki, a rengeteg sok hívő mit hitt el akkor?
#12 De hogy mindezt egy vénember véleménye alapján eldöntöttnek gondolni. xD
Én meg teológusok, hitvédők, apologéták, teista filozófusok munkásságának szakirodalmát olvasom, tanulmányozgatom, és azok alapján pedig az derül ki, hogy Isten szinte 100%-os bizonyossággal létezik.
Ugye nem baj, ha én inkább a szakértőknek hiszek?
De nem csak ez a 83 éves bácsi mesélte ezt nekem, aki 1940-ben született, hogy ő sokat tanult Istenről, rengeteget tanult róla az életében és végül az bizonyosodott be, az lett az eredmény, hogy nincs Isten.
De még barátom 62 éves nevelőapja, aki 1961. Február 4.-én született, ha ez is számít valamit, hogy ő is erősen sokat tanult Istenről, erősen hitt Istenben, de neki is az bizonyosodott be, hogy NINCS. Hogy nincs Isten, hanem sors van, csak egy egyszerű sors van csak és a sorsot hiszi mindenki, csak a sorsot a hívők is Istennek.
Meg barátom 62 éves nevelőapja megmondta még azt is, hogy a Föld nem úgy keletkezett, hogy Isten teremtette. Nem Isten teremtette meg a napot és a holdat, hanem egy ilyen Meteor darabok zuhantak be a földbe és a földön különböző sejtek jöttek létre, amelyekből végül élet alakult ki a földre, mondta barátom 62 éves nevelőapja, hogy nem Isten teremtette meg a földet és minket is embereket, és megállapították és az derült ki mindenkinek, hogy nincs Isten, csak egy sors van. És a sorsot nevezzük csak úgy, és tekintjük Istennek a sorsot.
Az Isten szó az rangot jelent, azt akarja jelenteni, hogy "fő" azaz fölöttes, mester.
Na most ha valóban lenne, létezne Isten és élünk itt a földön 7 milliárdan, ha most Isten mind ennyi ember gonoszságát tudja látni és nyomonkövetni miért enged meg a földön ennyi gonoszságot, miért hagy rá az emberekre annyi mindent, miért enged öléseket, miért hagyja, hogy az egyik bántsa, vagy megölje a másikat, ha Isten valóban létezik és lát mindent és ha Isten mindenható?
Szerintem sincs Isten, hanem csak sors van csak. És csak a sorsot lehet csak úgy hinni, hogy Isten.
Egyedül csak a sorsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!