Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy telik az estéd?

Hogy telik az estéd?

Figyelt kérdés

Mi a program mára?

Hétvégére?

2010. okt. 9. 20:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Szegény.:/

Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.

Nekem az egyik barátnőm is nagyon rossz anyagi körülmények közé került azok miatt az emberek miatt, akik a legközelebb álltak hozzá, és akiket a legjobban szeretett.

Mit dolgozol amúgy?

2010. okt. 9. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Nos, konkrétan én is az miatt kerültem ilyen helyzetbe.Akit szerettem, akire (sajnos, naivan) alapoztam az életemet.Nem is magam maitt fáj, hanam a gyerekeim miatt.Nem tudok nekik többet jobbat nyujtani.Pedig ők semmiről sem tehetnek.Nem is a minden napi megélhetés a gond, hanem hogy albérletbe kellett mennünk, és ez nagyon kicsi.Kilátásom sincs hitelre, stb...de még nagyobb albérletre sem.Itt nállunk alig van kiadó ház, venni meg,....!?!?!

A munkám:A hivatalos megnevezése,:fuvardíj bevételi előadó.Vasúti teher szállítással foglakozunk,cégekkel, számlákkal, stb...irodai munka sz.gépes rendszerhez kötött munka.

2010. okt. 9. 20:51
 13/18 A kérdező kommentje:

Azt sajnos én is elmondhatom, hogy a naivságom sok bajba sodort már, és még én is ostorozom magam, hogy hogy lehettem ilyen hülye??:)

Nekem az az érzésem, hogy nagyon jó anyuka vagy, és ezt biztosan érzik a gyerkőcök is.

Sajnos a férfiak egyre megbízhatatlanabbak és nem csoda, hogy a nők már inkább karrieristák, meguntuk a sok pofára esést.

Szomorú nagyon ez az egész.

Tudsz valakire támaszkodni, valakitől segítséget kérni?

2010. okt. 9. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Áááá nem vagyok én jó anya...

Segítség?Egy barátném van akivel mindent meg tudunk beszélni, és ez képzeld,a volt élettársam sógornője.Nagyon jóban vagyunk.Ő(k) nem fogadták el az "új"nőcit, aki miatt le lettem cserélve.De nem is ez a lényeg, hanem az intézési mód.

Aztán van nég egy bartném, őnála tudtam elhelyezni azokat a cuccaimat, amiket ide nem tudtam elhozni.Bútorokat, meg ilyenek.Végül is "ennyi"a segítségem.A szüleim már nagyon idősek, anyum nagyon beteges, és tavasszal történt vele egy "balaset"ami nagyon meg viselte.Az ügy azóta is folyamatban van.

Meg az bánt még nagyon, hogy anyu mindig adott , meg adott nem csak pénzre gondolok.Hanem amilye volt...

meg a segítség.És szégyenlem magam, hogy idős korukra nem tudom őket támogatni.

Sz@r érzés nagyon.

2010. okt. 9. 21:25
 15/18 A kérdező kommentje:

Az a rossz, hogy a baj csőstől jön, és az ember csak kapkodja a fejét.:(

Attól a férfitól vannak a gyerekek is, és simán otthagyott velük, úgy, hogy nem is segít semmit?

Egyedülálló anyaként nem vagy jogosult valami támogatásra az államtól?

2010. okt. 9. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem tőle vannak.De nagyon megszerették az alatt a 9 év alatt míg együtt voltunk.Kb annyi magyarázatot kaptak mint te...

Nem, mert több a nettó egy főre eső összeg, kint ami meg van határozva.

A családi pótlék ezer ! forintal több.Igaz vonják a gy.tartást, de m ivel én csak részmunkaidős vagyok így az össz.bevézelem 150 e ft körül van.

De képzeld a fiam 9-es könyvei 32e ft-ba kerültek...

A többit nem is említem.Még jó hogy a lányom könyveit már tavassazl ki kellett fizetni.

kellett a fiamnak venni műszakim rajzlapot, meg iylen-olyan mérőket, ceruzát.pé dologért fizettem 6 e ft-ot.Az ész áll meg.És akkor sírnak hogy alig van gyerek az országban.No, ugyn mire?

A barátnőm kap 28 e ft gyset, meg 12 e ft cs.pótlékot.Szép mi?

De te is írj valamit magadról, csak itt siránkozok neked.

2010. okt. 9. 21:43
 17/18 A kérdező kommentje:

Folytathatnánk privátban, hogy ne egy ország olvasson minket.:D

Írok Rád, ha Neked is jó úgy.

2010. okt. 9. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Jól van
2010. okt. 9. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!