Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért telik ENNYIRE lassan az...

Miért telik ENNYIRE lassan az idő? Mindegy perc egy órának tűnik.

Figyelt kérdés
Csak vánszorognak a percek, már órák óta nem akar elérkezni fél nyolc. Hiába telik az idő, nem tűnik közelebbinek, akárhányszor ránézek az órára mindig csalódok, hogy még csak ennyi az idő. Mitől lehet ez? Összefügghet azzal, hogy ~ 30-32 órája ébren vagyok?
2011. aug. 14. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
te jó ég O_o nem tudsz aludni??
2011. aug. 14. 18:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Éjjel nem tudtam, napközben melóztam, most meg nem akarok, mert találkozok párommal.
2011. aug. 14. 18:33
 3/8 anonim válasza:
100%

összefügg, mivel ezt a fáradtság okozza.

Aludd ki magad aztán!:)

2011. aug. 14. 18:39
 4/8 anonim válasza:
100%
Előttem jól elmondták a választ. Meg minél kevesebbet tevékenykedsz per pillanat, annál lassabban telik.
2011. aug. 14. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

32 órán át ébren tudsz maradni? o.O Hogyan? Kávé meg Redbull literszámra?

Amúgy meg nem csoda hogy fáradtan lassúnak érzed az idő múlását. Majd amikor aludni fogsz hajjaj, úgy fog menni az idő hogy csak na.

2011. aug. 14. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Még mindig ébren vagyok, bár egy órán belül alszom majd. :) 5 kávét ittam, egyet tegnap reggel, egyet ma háromkor, egyet ma ötkor, egyet délután kettő óra körül, meg most fél hat körül, meg egy 2,5 decis Bombát ebédhez.

Simán megy ébren maradni ennyit. Vannak holtpontok, például éjszaka, meg mikor nincs mit csinálni és halálra unod magad. Kicsit ingerlékeny vagyok, a szemem érzékeny lett a napfényre és a füstre, úgyhogy délután már napszemcsiben mászkáltam. De ha spontán marad fenn az ember, akkor nem probléma. Amikor muszájból akartam fennmaradni huzamosabb ideig - na az kínszenvedés volt. :D

2011. aug. 14. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Unatkozol.
2011. aug. 14. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyutt erzek veled.
2022. márc. 3. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!