Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek egy nevelőnő...

Szerintetek egy nevelőnő képzőbe van esélye bekerülnie egy olyan lánynak akinek nincs hozzá ,,tehetsége"?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy van egy ismerősöm. Ő egy lány aki nagyon szeretne ovónő lenni. Nagyon kedves lány,a gyerekeket is szereti,kitűnő tanuló de amiket hallottam hogy mik kellenek a felvételihez szegény lánynak nincs esélye. Hallottam például hogy oda kell tudni énekelni,no ő pont nem tud énekelni. Eléggé sajnálatos hogy a szülei dicsérik,csak az apja olyan aki őszintén kimondja azt hogy : kislányom,szar a hangod haggyad abba. De azt a lanyt ez nem állítja meg,mert az annya meg a nagyannya dicsérik, és mikor meg kiál énekelni akkor meg kinevetik. Tudtommal kell ott tudni játszani hangszeren. Ő azt se tud. Elkezdett gitározni de azt is csak 2 hétig tanulta utána megunta. Most zongorán tanul elvileg de ahogy mondta 20 dalt meg kell tanulnia fejből elénekelni és eljátszani a zongorán. Zongorán ha meg is tanul pár dalt az nem lesz elég. És az utolsó meg a testnevelés,mert hogy ott elvileg olyan felvételi is van,ott a hallottaim alapján kötélt kell mászni,futni kell távugrani stb...az utóbbiakat meg is csinálja tudom,de kötélt mászni nem fog tudni. Ne értsetek félre,pont azért kérdezem tőletek mert érdekel hogy van e esélye ezek mellett mégis bejutnia. Csak ilyen iskolákat választott de ha nem fogják felvenni ezek miatt sehová akkor nagyon össze fog törni és én nem akarom őt így látni. Aggódom miatta. Szerintetek ezek mellett van esélye hogy felveszik vagy nincs?

#iskola #ének #Ovónőképző
2023. máj. 1. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Óvónőnek jóformán mindenkit felvesznek, aki jelentkezik. Nem egy népszerű pálya manapság.
2023. máj. 2. 00:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod :)

Hat remélem hogy felveszik,mert akikkel eddig beszéltem azok kételkednek ebben,szerintük ezek kellenek.

2023. máj. 2. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Valóban van alkalmassági, de mivel kevés az óvónő, senkit nem érdekel, hogy teljesít valaki, formaság.

Egyébként pl. nekem tanárin is így volt, bár ott lazább az alkalmassági, de hacsak valakin nem az látszik, hogy egy őrült pszicho, akkor átengedik.

2023. máj. 2. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!