Mik azok az alap dolgok, amiket egy magyar nemzeti érzésű embernek ismernie kell?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy ilyen sráccal, és nem kéne beégni előtte, ha esetleg feljönne ez a téma.2010. okt. 9. 17:41
1/1 anonim válasza:
Mi az, hogy kell? Általánosan illik tudni a magyar himnusz 1. versszakát, a Szózat 1. két versszakát, meg hogy milyen nemzeti ünnepek vannak Magyarországon(nincs olyan sok :D), vagy nem tudom, mire gondolsz. Jaa, igen, a magyar nyelv helyes használata nagyon fontos még szerintem, a helyesírás is(viszont én nem vagyok ilyen "nemzeti érzést hangoztató" fajta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!