L. L. Junior kisfia autista volt?
Nem hiszem, hogy autista lett volna. Egyébként meg az autisták között is van magasan funkcionáló, aki megért mindent.
Kis gyerek volt, aki nem akart elmaradni a testvérétől.
Úgy rémlik, mintha többen lettek volna együtt, és a nagyobb testvér velük ment át.
Unokahúgom három évesen egyetlen egyszer elengedte a kezemet, és rohant, hogy hamarabb hazaérjen, mint én, mert kint voltunk a temetőben, de a kaput csak két kézzel lehetett becsukni. Kis falu, minimális közlekedéssel, és még az úttest előtt nyakon csíptem, de azért levert a víz, mert mi van, ha éppen akkor megy el arra egy autó. Pedig tudta, hogy csak úgy nem megyünk át az úttesten, körül kell nézni, meg felnőtt nélkül egyáltalán nem, mert kicsi, nem veszik észre. Akkor és ott jött egy játékos gondolata. Egyetlen pillanatra engedtem el a kezét, maradj itt, mindjárt megyünk felszólítással, ami az esetek 99,9 %-ban működött, mert tudta és elfogadta a szabályokat.
Nekem nincs gyermekem, de első olvasásra nagyon nagy tévedésben vagy, szerintem. A gyerekek pajkosak, és nincs még bennük félelemérzet. Nem tudják felmérni helyesen, hogy minek mi a következménye.
Teljesen egészséges, „jól nevelt” gyerekeknél is előfordul, hogy csacskaságot tesznek. Különösen a kicsiknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!