1/5 anonim válasza:
második világháború
harmadik tipusú találkozások
negyedik Béla
ötödik elem
2/5 anonim válasza:
hatodik érzék
hetedik pecsét
nyolcadik utas
3/5 anonim válasza:
1-2 kommenten jót mosolyogtam. :)
Szerintem egyén függő, csak van egy általános nagyobb egyezés emberek prioritásában.
Részemről az első az alkotás és alkotásaim, második önmagam és párom, harmadik: azok az emberek, akik fontosak számomra.
Képmutatásnak gondoltam mindig is a "család az első" kifejezést.
Nem mindig vagy/és nem minden esetben, nem minden tagja.
4/5 anonim válasza:
Van, akinél a család az első, másnak, akinek még nincs családja, a munkája az első, ha olyan , amit szívesen végez. De olyat is tudok (írók, költők, tudósok esetében), akiknek volt családjuk, mégis a munkájuk volt az első.
5/5 Senior Séf válasza:
Miben? Mert életveszélyben baszhati a család, ha én halok meg, és nem tudok rájuk vigyázni. Ellenben, ha nekem megvan minden,ami létfenntartáshoz szükséges, akkor elsők a csemetéim, második a feleségem, aztán jövök én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!