Ha lesz egy több napos találkozóm egy másik országban amire nagyon nem szeretnék elmenni akkor milyen kifogást lehetne találnom? Valaki segítsen hogy minimum 2 napot megúszhassak
Sok ember feleslegesen túlspiráz dolgokat, csak nyűg.
Szimplán tudni kell nemet mondani.
Értelmes ember elfogadja a nemet vagy a szimpla igazságot.
Persze nem mindenki nézi jó szemmel, de az őt minősíti, hogy nem tartja tiszteletben más döntését, állapotát stb.
Jómagam inkább a kamukra harapok, mintsem az igazra.
Nekem is mondta pár ember, nem akar eljönni kiállításra, mégse hisztiztem, hogy mi az, hogy nem jössz el a kiállításomra.
Egyiküket se nyaggattam, hogy miért.
Aki jön jön, aki nem az nem. Én meghívtam az a lényeg.
Attól is függ milyen találkozó.
Sokat le szoktam mondani, ami nem olyan lényeges, ami viszont fontos, mert pl tétje van pl munka, akor is a fontosabbakra megyek. A sima bájolgásos, kajálós kiruccanások helyett pedig inkább maradok és csinálom azt, ami érdekel.
Neked kell eldönteni, számodra fontos-e vagy sem és egyszerűbb kimondani az igazat.
A sok ilyen apró kammantások miatt is olyan feszült sok ember FELESLEGESEN.
Ahogy te is rá vagy görcsölve kamu keresésére is.
Idővel megtanulod megfelelően lekommunikálni az őszinte véleményed fel fog szabadulni a tested lelked ezektől a feszültségektől.
15 évvel ezelőtt én is ilyen görcsös voltam, tudom milyen. Csak kezdjed el, idővel laza lesz.
Érj oda a végére.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!