Milyen ma hangulatod? Jó vagy rossz? és miért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 14:04
1/16 anonim válasza:
Ez nem családi kapcsolat,a kérdés nem ide tartozik!
2/16 A kérdező kommentje:
azért raktam ide, mert itt sokan válaszolnak.
2010. okt. 9. 14:08
3/16 anonim válasza:
egész jó a hangulatom..általába jó kedvem van..néha vagyok csak lehangolt...
4/16 anonim válasza:
Kicsit levert vagyok még de alakul a közérzetem. Miért? Tegnap ivartalanították a cicámat és ma még lábadozik. Hát a tegnapi nap iszonyat volt. Koplaltatni kellett egész nap a cicámat, nagyon sajnáltam. Ha már ő is jobban lesz én is egyre jobban leszek. De hál istennek legalább a napocska süt!
5/16 anonim válasza:
Nekem jó a hangulatom, épp karácsonyi dekorációt gyártok:) Már teljesen ünnepi lázban égek:D Tudom vicces, meg így 20évesen eléggé gáz, de nekem ez a készülődés gyerekkorom óta megmaradt.
=)
6/16 anonim válasza:
Èn nagyon boldogan keltem fel ma :) Szombat van, ma nem dolgozom, kipihentem magam éjjel végre rendesen, jót álmodtam, szép idö van, ezerrel süt a Nap és szépek a színek kinnt, kellemes meleg van, és ma VÈGRE KIDOBOM A PASIT AKI CSAK KIHASZNÀL! Rájöttem, hogy nem szeret. Ez a szabadság napja, és innentöl minden nap ilyen szép lesz :) Igen, happy vagyok ma, nagyon!
7/16 anonim válasza:
olyan semmilyen. Nagyon sokat dolgoztam mostanában, főleg lelkileg-pszichésen vagyok kipurcanva. Így egyedül, tök jól elvagyok, pihenek ma. De ma találkozni valakivel...
A munkám során emberekkel foglalkozom, ha fáradt vagyok, mindig antiszociális vagyok:)
8/16 anonim válasza:
rossz mert 2 napja késik a havim..:(
9/16 anonim válasza:
rossz! nem tudom, miért. egyszerűen csak: ROSSZ
10/16 anonim válasza:
Kicsit sokat aludtam, még nem tornáztam ma, már szeretnék egy kicsit elfáradni, úgyhogy még nem túl jó. éhes is vagyok de semmi kedvem enni, szóval a jókedv még várat magára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!