Ebay-en árultam és végül nem adtam el. 26 euro tartozást akar az ebay behajtani rajtam, behajtó cégnek akarják átadni az ügyet és inkasszót akarnak a számlámon. Ezt megtehetik?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 22:31
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy megtehetik. Ha átadják behajtónak, akkor a 26 euróból hamar 260 euró lesz, jobban jársz ha még addig fizeted be, amíg 26.
3/4 TappancsMancs válasza:
Több díjfajta is van és van ami akkor is fizetendő, ha nem lett eladva a dolog. Nézz utána a díjaknál.
4/4 anonim válasza:
Amikor regisztráltál, elfogadtad az E-Bay üzletszabályzatát.
Vagyis, ha eladsz valamit rajtuk keresztül, akkor azért nekik jár jutalék.
Innentől kezdve nincs apelláta. Jár nekik a zseton.
Az, hogy most behajtó céget küldenek rád vagy esetleg postagalamb megy a pénzért, teljesen mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!