A NAV honlapján pontosan honnan tudok kérni csekket TB fizetéséhez?
Köszönöm!
#2-es válaszoló! Végül így igényeltem. Amúgy nem küldtek ki nekem. Régebben volt,hogy igen.
Már elég régóta nem küldenek csekket, hanem külön meg kell igényelni.
Ugyanis a legyártatása iszonyú költséggel jár, aki utal, annak pedig nem kell, csak begyújtana vele a kályhába, ezért nem is küldenek automatikusan.
Aki kéri, annak biztosítják csak.
Kérdező segíts már légyszíves, mert bár elvileg nem vagyok szőke esküszöm most vállalom mégis : felhívom - hármast választom, ahogy kell, de utána amikor kéri adószámot nem enged törölni a telefon ( automatikusan meg nem tűnik el ugye a hármas menüpont választása) így aztán nyilván érvénytelen adószámnak minősíti és automatikusan bontja a vonalat.
Kb 5 éve mindent neten intézek, utalok, diktálok, bevallok - lemondok, de komolyan ez nem jön össze. :D
Bemegyek személyesen érte nem halok bele, de csak idegesít szóval te hogy törölted vissza? Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!