Melyik a jó alkalmazás IOS-ra parkolás fizetéséhez?
Figyelt kérdés
Utazok Magyarorszagra es olyan helyen is fogok járni ahol fizetős a parkolás. Nincs magyar telefonszámom, igy SMS-ben, telefonálással nem tudok parkolni. Automatánál sem tudok fizetni mert nem lesz nálam forint, csak kredit kartyák.
Olvastam az appokrol de apple storeban sok a negetiv velemeny hogy tobbet von le a kartyarol mint amennyi a dij, nem tolt be, stb.
Ki melyiket ajanlja?
2022. márc. 17. 02:04
1/2 anonim válasza:
Simple by otp. Sosem volt gondom a levont összeggel, bár bejelentkezési hiba sajnos többször volt már és kulloghattam az automatához. De mondjuk olyan 90 százalékban nagy segítség.
2/2 anonim válasza:
Én is Simplet használok, de volt már olyan, hogy Érdnél jártam, mire lezárta a parkolást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!