Mit tegyek ha fuggosegem van a baratom irant?
egyszeruen nem tudom elengedni, o mostanaba nagyon bunko lett velem nem olyan mar mint regen. kialaudt szerintem a szikra de en nem tudnek elni nelkule.. megolnem magam ha nem lenne.. 7 honapja beszelunk es 4 honapja vagyunk egyutt de nagyon megszerettem es mar nem erzem azt hogy o is igy lenne vele. legutobb megkerdeztem kivel csal meg monta senkivel ( csak ennyit irt) es utanna egy darabig nm nezte meg
lehet a megerzeseim csalnak csak vagy nem tudom de nagyon faj mindennap sirok ha bele gondolok milyen lesz nelkule..😔💔
Az együttlét első próbája az első 3-5hónap általában.
Nem kell megcsalásra gondolni, lehet csak tudat alatt érzitek, hogy nem fog működni vagy egyik fél számára nem működőképes a helyzet.
Akármi lesz, tovább kell haladni.
Nem lehet, hogy "túl sok a szereteted" és fojtva érzi magát?
Mikben nyilvánul meg a "bunkósága"?
multkor atolelt szorosan es mondta hogy szeret (eleg oszintenek tunt) vannak jo napjai es vannak rosszak
amikor rossz akkor masokon tolti le (aki epp ott van) amugy erzem hogy szeret, de mar nm olyan mint regen
de mondja hogy ugyanugy szeret es hogy sosem hagy el…
Szorongó kötődésű vagy, ami őt túl hevesen érint, ezért automatikusan távolodni kezd.
Nézz utána a kötődési mintáknak, ott lesz a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!