Ki vásárol manapság még piacon /kínaiban ruhát/ játékot?
Budapesten élek. Eljöttünk a szombati piacra és nem akartam elhinni. Gyerekruhàk és gyerekjátékok méregdràgán. Kb 50%al olcsóbb a lidlben/pepcoban/kikben. És semmi extra ruhák voltak.
Ugyanezek a kínai üzletek. Nem éri meg ezekben vásárolni mert már üzletekben sokkal olcsóbbak.
Régen nem azért vásároltak az emberek ezeken a helyeken mert itt volt a legolcsóbb? Most hogy kifejezetten drága, miért veszik meg ezeket?
Mert a "méregdrága" használt, de MINÖSÉGI termék, a Lidlben/Pepcoban/Kikben meg elég gagyi áruk vannak.
Ez olyan kérdés, hogy miért vesz valaki használt (pár éves) audit drágán, amikor van olcsón 10éves suzuki is.
a piac az piac...annak varázsa van..mindegy mi mibe kerül, az emberek szeretnek válogatni, rémüldözni, alkudozni...a piacon lehet beszélgetni, ismerkedni, panaszkodni, szidni a kormányt, inflációt, akármit...és...még vásárolni is.
Amúgy az árat a kereslet-kínálat dönti el...a romlandó terméket, érzékeny zöldséget-gyümölcsöt már 11-kor engedménnyel árulják, sokan ekkor mennek ki a piacra.
Első válaszoló: nem használt termèkek vannak a piacon akkor turkálót írtam volna.
Hármas válaszoló a méregdrágát úgy értem, hogy márkás, simán H and M kategória,’pedig csak egy “no name piaci” én ha ennyi pénzt szánok babaruhára, inkább márkásat veszek, vagy ha nincs ennyi akkor pepco / Lidl/ kik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!