EMAG-ról rendelt termék+Jumpto+Sameday,mire számíthatok? A többi részletes információkat lent találjátok.
Szóval az EMAG-ról rendeltem egy Jumpto arany tüskés férfi fülbevaló, klipszes(Azt vettem figyelembe,hogy EMAG-on van olyan,ami tetszik),viszont nem tudtam,hogy így "pórul járok"...
A helyzet az,hogy Április 9.én rendeltem meg a terméket utánvéttel+házhozszállítással.
Mikor belépek az EMAG oldalára,megnézem a rendelésem Kiszállítás várható időpontja:
2023.04.11 Már régen lejárt...Nem kaptam még mindig meg a csomagot...
Csomag kiszállítás alatt
2023.04.13, 09:37
A kézbesítés sikertelen, újra megpróbáljuk,szintén semmi...Pedig itthon voltam végig,se e-mail cím,sem termék....Ma délelőtt jött egy SMS,amiben ez ált:a rendelést még ma kézbesítjük,válassza ki a szállítási lehetőséget...Az SMS vége pedig utánvét...
Ez a kínlódás megy 9.e óta...Ma figyeltem,és ez volt a csomagkövetésben,hogy a Csomagok kézbesítése folyamatban...
A SAMEDAY oldalán pedig a következő:Csomagok a futár raktárban,nagyon érdekes,mert ezen az oldalon is azt láttam,mint az EMAG-on...
Szóval nem tudom,mi tévő legyek...
Aki járt már így,kérem szépen írja le a tapasztalait,megoldásait,köszönöm mindenkinek.
Írtam az EMAG ügyfélszolgálatnak,semmi...
A kapott SMS-ben a linket megnyitottam,ott 2 db lehetőség volt...Termék visszamondása,vagy törlése(nem tudom már pontosan),másik meg az,hogy másik napon szállítsák,csak gondolom,hogy Szombaton nincs Futárszolgálat...Ennyi
Többször rendeltem már az EMAG-ról eddig semmi negatív élményem nem volt,de a mostani az katasztrófa...
Tele van negatív véleményekkel a Sameday google véleményfelülete.
Ez valami nagyobb probléma lehet.
Nekem sem válaszoltak, illetve 1 hete azt sem tudom hol jár a rendelés, mivel "szállítás alatt" van.
Ráadásul előre utalás után vettem...
Azóta sikerült jutnod valamire?
Rendelés törlésén is erősen elgondolkoztam, pedig fontos lenne és az adott termékből máshol nincs olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!