Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy tamas.one nevű instagram...

Egy tamas.one nevű instagram profil hírdeti mostanában magát IT business emberként, és embereket keres akik neki dolgozzanak. Valójában kaszinóról van szó és vannak stratégiáik. Valakinek van-e tapasztalata az illetővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

#pénz #stratégia #kaszinó #Instagram #tamas.one #IT Business
2023. ápr. 14. 18:42
1 2
 11/15 anonim válasza:
10 es kerestel penzt vele?
2023. júl. 3. 13:12
 12/15 laci200678 válasza:

Amíg nem próbálok ki valamit nincs véleményem.

Én kipróbáltam és igen,kerestem vele.

2023. júl. 7. 08:33
 13/15 anonim válasza:
Hmm.. érdekes. Ha bevált miért hagytad abba? Végülis pár percig kell nyomkodni egy játékot és ezalatt pénzt keresel elvileg, miért hagynád abba.. én is kipróbáltam, tudom hogy nem működik és mások is ugyan ezt mondják akik próbálták.
2023. júl. 8. 23:28
 14/15 laci200678 válasza:
1 hét alatt kb 100ezret kerestem vele amit ki is utaltam,utána fordult a "szerencse" buktam 1 20ast aztén már nem foglalkoztam vele.
2023. júl. 10. 22:55
 15/15 anonim válasza:
En is kíváncsi voltam, így kipróbáltam. Nálam nem működött a stratégia, aztán bevádolt hogy nem jól csinálok valamit. Nyilván azután kapja a gázsiját hogy minél több embert vonz a játékba es az otthagyott pénzből kap részesedést. Itt a játék affiliate programja, legyel te is Tamas: [link]
2023. júl. 29. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!