Miért nem oldják fel a letiltott Vinted fiókomat?
Ok nélkül letiltották 1-2 hónappal ezelőtt. Próbáltam győzködni őket, hogy vizsgálják felül jobban a problémát és adják vissza a fiókomat anélkül, hogy mindenféle adattal igazolni kelljen magam. Minden egyes alkalommal egy automatikus választ küldtek, amiben az állt, hogy küldjem el a tiltás feloldásához szükséges adatokat.
Közben kiderült, hogy feltörték a fiókomat, úgyhogy ennek tudatában már hajlandó voltam elküldeni a Vintednek azokat a bizonyos adatokat. Na ezt megtettem, de erre ugyanazt az automatikus választ kaptam, hogy küldjem el az adatokat.
EZ MI? Felrobbanok.
Nem okoztak kárt a fiókban, pénz se volt az egyenlegemen, a Vinted pedig ugye azonnal letiltotta a fiókot. Most is tiltva van, nem tudnám jelenteni. Amúgy a Vinted írta meg emailben hogy elhárították a problémát és most az a dolgom, hogy elküldjem azokat az adatokat, és feloldják a tiltást.
Nem értem az egészet, mert elég erős jelszóm volt, amit azóta meg is tudtam változtatni a tiltás ellenére, nem tudom hogyan.
Hát így nyilván új fiókot fogok csinálni, csak jó lett volna tovább használni az előzőt, amin már értékelések is voltak…
Melyik email cimre irtal?
Hasonlo helyzetben vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!