Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktátok mosni az fogaitok...

Szoktátok mosni az fogaitok hátulját? Baj ha én nem mosom?

Figyelt kérdés
én nemnagyon mostam még az alsó fogaim közti részt, és nagyon sárgák... mosnom kéne? meg a fölső fogaim fölötti részt se nagyon szoktam mert az olyan hülye helyen van... az baj???
2010. okt. 8. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"guszta" vagy öregem...veled se smárolnék...MOSS FOGAT MINDENHOL!!!!!!!!!!!!! Mi az,h csak ott ahol kedved tartja?-.-"gáz...
2010. okt. 8. 16:33
 2/7 A kérdező kommentje:
igazábol szép fogaim vannak, meg nem sárgák, csak az alul lévő alsó fogak hátulja... :S mert azok nem annyira elérhetőek
2010. okt. 8. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
nem annyira elérhetőek? beszarok, képzeld én minden nap 2x elérem őket :D
2010. okt. 8. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mosd,mert így előbb vagy utóbb azok kilyukadnak.MOSD!Kicsit told beljebb a szádba azt a fogkefét.Mindenki eléri.Ha kicsi,gyerek fogkefét használsz,akkor válts nagyobbra,avagy felnőttre.
2010. okt. 8. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy hány éves vagy,de ha nem mosod,a párodra mindenféle betegséget ráragaszthatsz,olyanokat is,amikből egy fél év alatt sem lábal ki.Elég súlyosakat,egyszerűen megfogalmazva.Ezt ugye te sem akarod?Plusz még neked is származhat bajod belőle....

(Az előző)

2010. okt. 9. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:
szolvan mosom rendszeresn :)
2010. okt. 9. 22:35
 7/7 A kérdező kommentje:
jolvan*
2010. okt. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!