Nagyon gáz, hogy szeretnék lány lábujjakat szopogatni?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor hogy kellene rávenni a lányokat, hogy bele menjenek és ne cikizzenek ki?2023. ápr. 11. 23:36
2/24 anonim válasza:
Hullahazban vagy kupiban, illetve a műanyag próbababákat gyártó cégnél próbáld meg.
3/24 A kérdező kommentje:
Bocs elfelejtettem oda írni még hogy idióta válaszokra nem vagyok kíváncsi. Számomra egyáltalán semmi szégyen nincs ebben. Én úgy gondolom hogy nem undorítóbb ez mint aki valaki valakit kinyal.
2023. ápr. 11. 23:56
4/24 anonim válasza:
Hát szerintem meg az.. És valószínűleg a lányok 99,9 százaléka is beteg állatnak fog nézni. De sok sikert. 😀😂
5/24 A kérdező kommentje:
4. Válaszoló.
Számomra elég szomorú, hogy az ilyet beteg állatnak nézik. Hidd el hogy ha nem így állnának egymáshoz az emberek sokkal jobb és szebb világot is élhetnénk
2023. ápr. 12. 00:06
6/24 anonim válasza:
Igen nekem is ez a fétisem imádom a női lábakat, néha jobban felizgat mint bármi, de persze attól még bejön a rendes szex is. Hosszabb kapcsolatokban sose volt baj belőle ha felhoztam, de kár hogy nem olyan elfogadott ez alapvető körökben mint mondjuk nyalás szopás vagy talán még az anál is elfogadottabb. Pedig ez teljesen ártalmatlan szenvedély, nem értik meg sokan milyen örömet lehet okozni ha kielégíthetjük ezt a vágyunkat.
7/24 anonim válasza:
6os, akkor randizzatok a kérdezővel. 🙉🙊
8/24 A kérdező kommentje:
7. Válaszoló.
Ne gúnyolódjál mert ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványodat mutatod ki csak úgy megsúgom
2023. ápr. 12. 00:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!