1/9 anonim 

válasza:

Nem tessz?
Az mit jelent magyarul?
2/9 anonim 

válasza:

Nem tessz a (tehén)tej. Nem mindegyiknek, de van amelyik érzékeny a laktózra. Amelyik állatot még szoptatni kell, azt az anyja megoldja, nem kell neki más forrás (vagy akkor keresni kell egy másik anyát), amelyik már nem szopik, annak tejre sincs többet szüksége.
3/9 A kérdező kommentje:
Tesz akartam írni
2023. ápr. 7. 14:08
4/9 anonim 

válasza:

És az mit jelent hogy nem tesz a tej?
5/9 anonim 

válasza:

Az én macskáim laktózmentes tehéntejet lefetyelnek minden nap, imádják és úgy látom hogy tessz. Az egyik már tizenvalahány éves, szóval még csak attól sem kell tartani hogy öregkorára kihullanak tőle a fogai/bajsza/karmai stb...
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tesz jót a tej sorry
2023. ápr. 7. 18:18
7/9 anonim 

válasza:

Ha hasfájós lesz tőle, füvet rágcsál rá és fosik is, akkor mindenképp abba kell hagyni a tejivászatot.
Az embereknél is és állatoknál is kialakulhat idővel laktózérzékenység.
Alapon tejre babakorban van szükségünk igazán, a későbbiekben az étel-ital paletta tágul, így a tej nem szükséges.
8/9 anonim 

válasza:

Nincs szüksége rá és igen, a macskák többsége laktózérzékeny.
Laktózmentes vagy spéci macskatejet lehet nekik adni, de csak nasiként, nem víz helyett.
9/9 anonim 

válasza:

5-ös vagyok, igen azt talán hozzá kellett volna tennem hogy a vízhez hozzáférés a legfontosabb ahogy a 8-as is írja, a tejet viszont aznap már nem szoktam utántölteni ha kiitták, csak a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!