Szerintetek a xerjoff erba pura egy férfias illat?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 14:03
3/10 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat várok!
2023. ápr. 6. 21:22
4/10 anonim válasza:
Próbáld ki egy teszterrel, és ha tetszik, tudsz vele azonosulni, akkor vedd meg. Ez nem mások megítélésének a kérdése.
5/10 A kérdező kommentje:
#4 vettem egy tesztert de egyszerűen nem tudom el dönteni hogy férfias vagy nőies illat
2023. ápr. 6. 21:37
6/10 anonim válasza:
Mint már mondtam, ez saját megítélés kérdése. Ha nem tudod eldönteni, és inkább férfiasabbra vágysz, akkor nézz valami mást, szerintem a bossok egész jók ebben az árkategóriában.
7/10 A kérdező kommentje:
#6 egyébként én nő vagyok
2023. ápr. 6. 23:04
8/10 anonim válasza:
Az egész női/férfi illat fogalom csak marketingfogás.
Nem is feltétlenül kell ezt eldönteni, vagy vitát nyitni belőle, mert lényegtelen.
Nem beszélve arról, hogy minden ember bőrén máshogy viselkedik az adott illat.
Nő létemre szívesen viselek férfiaknak szánt illatokat, mégsem gondolom, hogy kanszagom van.
9/10 anonim válasza:
Csatlakozok a azső hö :) a WD40 mindenre IS jó! :)
10/10 anonim válasza:
#9 Kivéve amire nem. Arra ott a szigszalag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!