Otthon mennyire hülyeség autót szerelni ?
Figyelt kérdés
Érteni érték az autókhoz
16 vagyok és van 3 kocsik
Ha van valami hibája akkor általában apám nekem szól hogy nem a tudom mi lehet
Addig gondolkodók míg eszembe nem jut és utána nézek hogy kell cserélni vagy csinálni
De nem autószerelőnek mentem de lehet azt is le teszem
2023. ápr. 6. 12:47
1/3 anonim válasza:
16 évesen biztos vagyok benne, hogy nem értesz az autókhoz, főleg úgy, hogy nincs kitől tanulnod. Persze egy izzót, vagy ablaktörlőt, esetleg akksit még ki lehet cserélni otthon, de komolyabb dolgokat semmiképp sem. Nincs szerelőaknád, nincs normális emelőd (haltak már meg jópáran úgy, hogy rájuk szakadt a kocsi, mert szakszerűtlenül volt megemelve), nincsenek normális célszerszámaid, illetve ezt nem a youtuberól fogod megtanulni. Vagy végezd el a szakmát, és fejlődj, vagy pedig bízd egy autószerelőre a javítást és karbantartást. Tapasztalatból beszélek, nem vagyok autószerelő, de van már pár javarészt sikertelen próbálkozás a hátam mögött. Pl olajcsere: megvettem mindent, oké, hogy kitekerhetem a leeresztő csavart, de hogy fogom onnan kiszedni az olajszűrőt és betenni oda az újat? Na, ennél a pontnál hívtam fel a szerelőt, hogy időpontot kérjek.:D Esetleg ha nagyon kísérletezni szeretnél, akkor léteznek bérelhető műhelyek normális emelővel és szerszámokkal, de ennek sincs sok értelme valós tudás nélkül, mert gyorsan elmegy ám az idő, és ezek bérléséét óránként kell x összeget fizetni. Szóval tanulj bátran, ha érdekel, de képzettség és tapasztalat nélkül ne menj fejjel a falnak.
2/3 anonim válasza:
#2 Egy olajcsere már bocs,de krvára nem nagy művészet. Nem értek az autókhoz,nem vagyok szerelő se,most cseréltem le 23 éves verdámon motorolaj,légszűrő,olajszűrő, 1 óra alatt megcsináltam a kertben..😅 Emelővel megemeltem aljánál,és aláfértem. Egy szerelő is megcsinálja igen,+14000 munkadíjban felszámolva.
3/3 anonim válasza:
#2 Biztosan, nekem egy 8gen ufó Civicem van, én is megemeltem, és amikor megláttam, hogy hol van az olajszűrő, akkor azt mondtam, hogy miaf@sz?:D Kézzel lehetetlenség hozzáférni, erre alkalmas szerszámom pedig nincs. Persze, ha szűrőt nem akartam volna cserélni, akkor kitekerem a csavart és áldás-békesség, így viszont nem. Persze más egy huszonéves, tizenéves, vagy egy 10, netán 5 év alatti gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!