Az ötös lottón eddig hány ember nyerte meg a fődíjat?
Figyelt kérdés
Mióta van lottó Magyaroszágon ? 50-60 éve? Mennyi ember nyert nagy összeget? Van erről lista (nyilván nem nevekkel) ?2023. ápr. 5. 16:46
1/5 anonim válasza:
Az "5 találat (db)" oszlop értékeit megszámolva kijön, hogy hány ötös telitalálat volt eddig (3448 db).
2/5 anonim válasza:
Bocs, hülyeséget írtam. 3448 db cella van és nem ennyi nyertes. A cellában lévő értékek összege 139 darab.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. ápr. 5. 17:04
4/5 anonim válasza:
Az ötöslottó értékesítése 1957. február 13-án kezdődött, az első sorsolás 1957. március 7-én volt.
A Szerencsejáték Zrt. honlapjáról letölthetők az eddigi sorsolások nyerőszámai, választhatóan XLS, CSV vagy HTML formátumban.
Nyertesek darabszámát és a nyert összegeket csak 1998-tól tartalmazza a lista; azóta 139 öttalálatos szelvény volt.
Találtam egy 2015. május 6-i cikket; aszeint, a kezdetektől, addig, 461 db öttalálatos szelvény volt.
A Szerencsejáték ZRT. listája alapján 2015. május 6. óta 40 öttalálatos volt; a kettőt összeadva 461+40=501.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!