Hívott egy budapesti szám, NIELSEN Közönségmérés Kft-re hivatkozva mutatkozott be a hölgy, szerintetek baj hogy válaszoltam a kérdésekre?
lakásban lakó személyekről ,elektronikus eszközökről érdeklődött, foglalkozásokról , stb... A nevemet árultam el, illetve születési dátumokat a velem lakó személyekről ,és elvileg küldeni fognak távírányitót amivel mérik a csatornák nézettségét, amiért cserébe majd vásárlási utalványokat kapunk... A cég weboldala hitelesnek tűnik...
Itt olvastam érdekes kommenteket a telefonszámról...
Hát nem. Az utólsó komment:
"Egy hölgy felhívott erről a számról, hogy egy a televíziózással kapcsolatos kérdőívet szeretne kitölteni velem. Mikor kérdeztem honnan tudja a számom, azt mondta a gép generálja, az országból és más országokból is. Következő kérdésem az volt, hogy melyik cégnek dolgozik, mire ő ingerülten azt válaszolta "figyeljen, ha nem válaszol nekem akkor leteszem!" Mondtam, hogy hát mégiscsak ő keresett fel engem, és kérdezne tőlem, akkor had tudjam már hogy kinek/minek válaszolok! Aztán a "kedves" hölgy bontotta a vonalat! Kíváncsi lennék, mégis ki a francot érdekelhet, hogy egy számára vad idegen embernek milyen tv nézési szokásai vannak!?????"
"elvileg küldeni fognak távírányitót"
"nem adtam meg semmi, nagyon személyes infót, vagy lakcímet"
Csak én érzek itt zavart az erőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!