Mit rajzoljak egy drogprevenciós rajzpályázatra?
Keresd meg hogy néznek ki 1-1 drogmolekula, rajzolj mellé egy semleges pofát, ezek bemennek egy... mondjuk egy tölcsérbe... a tölcséren van ablak és látszik az arc fejében vannak a drogmolekulák... az arc kibaxott bolog, látszik rajt az eoforikus állapot... aztán a tolcsér kimenete meg egy a gyásszertartás ahol papa-mama, barátok állják körül a drogmolekulákkal töltött fejű áldozatot, aki ekkor már kicsit merevebb pofát vág....
Jó csak brainstorming-oltam... :)
Egy kriptát, aminek a tetejét faragott oszlopok tartják, az oszlopfő viszont cannabis-levelet mintáz.
Mindezt valami olyan szögből, ami hangsúlyossá teszi az oszlopfő tekervényes mintáját, és elsőre le sem esik, hogy ez milyen épület.
Mondjuk az egészet a felső sarok irányából, az épület vonalai kifutnak a képből, a háttérben 1-2 kereszt, vagy sírkő mutathatja, hogy egy temetőben áll az épület, és akkor bizonyára egy kripta. Az egész lehet este, valami utcai lámpa fényénél/fénykörénél (mint a képregényekben).
Vagy ugyanez egyszerűbben egy sír, a sírkövön meg cannabis-levél, vagy injekciós tű van faragva.
Ezt találtam neten, ezt rajzolom, már a 3/4-e kész van, csak nem tudom mit írjak a lapra a sarokban, mert szerintem jól néz ki, ha odarajzolom, meg az amolyan üzenet féle, h segíteni kell a drog megelőzésében, mert ez lesz a vége, de nem tudom mit írhatnék oda.
Szerintetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!