Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet feladni?

Hogy lehet feladni?

Figyelt kérdés
Rengeteg meseben, rajzfilmben tanitjak arra a gyerekeket, hogy "soha ne add fel!". De mit? Marmint oke, ha peldaul hires zongoramuvesz akar lenni a fohos, akkor ne hagyja abba a zongorazni tanulast azert, mert nincs kedve gyakorolni. De nagyon sok meseben van az, hogy nincs kifejezett celja a szereplonek es mondja neki az anyja /apja /nagyanyja /baratja /akarkije, hogy ne add fel XY! Mit ne adjon fel? Az eletet? Ne legyen ongyolkos 7 evesen, vagy mire gondolnak ilyenkor? (bocs a kicsit durva megfogalmarasert) Nem ertem. Valaki kiokositana ezzel kapcsolatban? Koszi elore is.

2023. márc. 22. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Én erre csak azt tudom mondani, hogy ne hagyja abba azt a cselekvést, ami a célja, "álma" eléréséhez szükséges. Az amikor nincs kifejezett célja a szereplőnek, és úgy mondják neki.... nem tudom, most ilyen nem nagyon jut eszembe. Úgy emlékszem, hogy mindig mondják valami kis cél elérésével kapcsolatban.

Gyerek mese esetében nyilván nem arra gondolnak, hogy az életét ne adja fel, szerintem nem öngyilkossági célzatú ez a dolog.

2023. márc. 22. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
20%

Ne add fel, meg tudod csinálni!! Meg tudod tanulni az ékezetek használatát a gépelsz szövegben! MEG TUDOD CSINÁLNI!!!

NE ADD FEL! MENNI FOG!

2023. márc. 22. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Annyi jelent, hogy legyen kitartó, bármiről is legyen szó éppen.
2023. márc. 22. 22:16
 4/4 NTBS ***** válasza:
0%
Abbahagyod, amit csinálsz.
2023. márc. 22. 22:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!