Vagdosás hegek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy szép ruha, amit felszeretnék venni így tavasszal. Viszont a ruha jobban illik szvetter, kardigán nélkül. Viszont szvetter nélkül látszanak a karomon a hegek... Szerintetek vállaljam fel a hegeimet? A többiek nem tudnak semmit sem a hegeimről... Tudom, hogy örökre nem rejthetem el őket, így hogy jön a meleg idő.2023. márc. 19. 15:10
1/9 anonim válasza:
Vállald szépen fel, ha már megtetted.
2/9 anonim válasza:
Bőrkarkötő, ez a vastag sem takarná el? Amúgy meg miért gond ez? Másoknak is van, nem egy elriasztó dolog.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, a bőrkarkötő sem takarja el.
2023. márc. 19. 17:02
4/9 anonim válasza:
Döntsd el, hogy melyik okozza neked a nagyobb kellemetlenséget.
5/9 anonim válasza:
igen, ez az erősségedet mutatja
6/9 anonim válasza:
Szia! Èn a svèdcseppel való borogatást tudom ajánlani .
( Egy vattára öntesz ki az üvegből ,és elkezded ecsetelgetni vele a hegeidet .) Nekem már 2 alkalom után használt .
7/9 anonim válasza:
Nem értem (#1 vagyok), hogy miért kellett lepontozni. Nekem is vannak maradandó hegeim, mind öngyilkossági szándékból, mind pedig egy csúnya balesetből fakadóan. Én felvállalom, gondoljon ki mit akar, számomra ez lényegtelen.
8/9 anonim válasza:
ja engem (5) is leponytyoztak érthetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!