Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen Fertődön élni? Olyan...

Milyen Fertődön élni? Olyan mint egy tipikus falu?

Figyelt kérdés
Lehet hogy oda kell költöznünk és félek hogy nem fog tetszeni, mert jelenleg egy nagyvárosban élek....
2010. okt. 6. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

3500-an laknak ott, én a helyedben tuti nem lennék boldog. Én 1 kisebb városban lakom itt kb 12-13ezren élnek.

2010. okt. 9. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezeket én is tudom, de ott van pl. Hévíz, ott sem laknak sokan, még sem olyan mint egy tipikus falu.
2010. okt. 10. 08:30
 3/4 anonim válasza:
amúgy már városnak lett nyilvánítva azt pontosan nem tudom mikor de úgy emlékszem 95-ben, bár nem a "címen" múlik hogy falunak vagy városnak hat-e. nem tudom mit értesz falu alatt szóval ha még mindig aktuális a kérdés fejtsd ki bővebben és szívesen válaszolok...:)
2011. dec. 10. 18:39
 4/4 anonim válasza:
Lehet már késő de azért leírom. Én itt élek Fertődön és szerintem nagyon szép hely olyan jó hogy a kastély fel lett újitva mert így még gyönyörűbb.A parkban is jót lehet sétálni futni akár biciklizni.
2013. nov. 15. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!