Hogy tudnám csillapítani a lámpalázam?
Figyelt kérdés
Mikor suliba hangos olvasás van, és engem szólítanak mindig berekedek és elváltozik a hangom.. nagyon rossz, mivel egyáltalán nem olyan hanggal szoktam beszélni normálisan...
Nem tudom mit tegyek ez ellen... már az osztályom előtt is lámpalázas lennék?:s nagyon nem lesz jó ez így a későbbiekben se, hiszen határozottnak kellene lennem, de így nem megy.. mindig attól félek,hogy milyen lesz a hangom, és amúgy se vagyok valami magabiztos :s
15/L
2010. okt. 6. 20:29
2/5 anonim válasza:
Nekem is van ilyen problémám.Nekem kezd elmúlni.De ne izgasd magadat,esetleg egyél az óra előtt csokit,meditálás,lélegzés(a jól ismert be-ki).....Vagy csak egyszerűen mond azt magadnak,hogy jól olvasol,és nincs miért pánikolnod.Tényleg,mi az ami történhet?Nem fog becsapódni az osztályterembe hirtelen egy meteor,csak azért mert megszólalsz.xD
3/5 anonim válasza:
Am hanyas szokott lenni a hangos olvasásod? Mert ha jó akk nincs miért aggódnod...
5/5 A kérdező kommentje:
8.ban olvastam hangosan utoljára, akkor is csak év elején kb... azóta meg most 9.ben kb 3x de nagyon rossz volt, jeleztem is a tanárnak hogy ez most nem megy... Pedig nagyon szépen tudtam hangosan olvasni, hangsúlyozni meg minden ilyen, de ez egyre kezdett tompulni, és végül már ideáig fajult.. és köszönöm a válaszokat :)
2010. okt. 9. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!