Van sms értesítés lottó-nyeremény esetén?
Figyelt kérdés
Okoslottó appon szoktam nagyritkán “feladni" egy-egy szelvényt telefonon, és nagyon sokszor elfelejtek rácsekkolni, hogy volt-e találatom. Ezért kérdezem, hogy létezik sms-tájékoztatás találat esetén? Vagy be kell állítani valahol? köszi2023. márc. 15. 17:13
11/12 anonim válasza:
6#
Azért nincs infó a nyertesekről mert jobb anonim maradni. Nekem volt nagy nyereményem már, de a szűk családon kívül nem is tudja más senki. Nem hiányzik hogy jöjjenek a kéregetők hogy csak ennyit meg annyit adjak. Ha adnék akkor jönne a többi, ha nem adok akkor csak a harag van. Mindenki előtt ott a lehetőség de b@sznak venni vagy egy lottót vagy egy kaparóst. Szóval vannak nyertesek csak nem dicsekednek el vele. Akik meg dicsekszenek vele, általában azok tapsolják el 1-2 év alatt a sok milliót. Aztán meg felszívódnak a kéregetők is.
12/12 anonim válasza:
11: Meg amikor veszít azt nem reklámozza. Én is ismerek olyat aki nyert már nagyobb összeget kaparóson, de azt, hogy az előtte levő években a többszörösét költötte nyeretlen szelvényre azt nem teszik hozzá soha. Vesztessz 20at nyersz 10et, valahogy így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!