Ha Bet365-re teszek pénzt, arról kapok értesítést/visszajelzést, akár e-mailban vagy sms-ben? Ha igen akkor ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne küldjenek?
Ha bankkartyaval töltesz fel, akkor max a bankod tol kapsz smst vagy üzenetet az appbol hogy kártyás vásárlás..
A bet365 nem küld errol semmit, max egy emailt..
Es ha pl feltoltod penzel akkor kapsz valamit emailban vagy sms ben?
Mert nekem mamamnak van es a bankartyajarol tennek ra 1500Ft-ot hogy csinaljak egy kis meglepetes pnezt, csak ugye nekem nincs bankartyam es ezert hasznalnam az ovet, de ha kap emailban vagy sms-ben ertesitest hogy feltoltottem akkor lwbukok es annyi a meglepetesnek
Haha.. Meglepetés.. 😂
Inkabb buncselekmeny. Más bankkartyajat az engedélye nélkül használni buncselekmeny. Raadasul olyannal nem is tudsz feltolteni ami nem a te neveden van. Zaroljak a szamlad és magyarazkodhatsz.
Es egyébként kap értesítést, mivel a ketlepcsos azonosítás szükséges, vagyis smsben vagy a bank appjaban kap egy kódot amit meg kell adni, vagyis a mobilja nélkül nem tudod használni.
Egyebkent inkább egy szerencsejatek függő vagy aki így akár pénzt lopni. Mert ez lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!