Ez véletlen lenne ami történik köztem és az exem között?
Se veled se nélküled kapcsolat. Érdekes is lenne, ha hasonló életszakaszban ne hasonló dolgok történnének.
Ha nincs olyan extrém eset, hogy ugyanazon a lottón nyertek ugyanannyi összeget vagy ugyanazon a napon hal meg a kisállatotok én nem látnék bele semmi misztikusat.
Ha nem akarsz vele lenni barátilag sem akkor megmondod, hogy köszönöd szépen az ismerettséget, de neked ennyi volt. Ha nagyon nem megy a dolog törlés-tiltás mindenhonnan. Nem érdeklődsz másoktól utána, nem stalkolod, nem játszod hogy letiltod majd feloldod.
Mondjuk ki találom mik lehetnek azok a hatalmas közös pontok. Izgultok az érettségi és tovább tanulás miatt, lakhatási megoldásokon gondolkoztok, szenvedtek az ismerkedéssel, munka, jogsi, nyelvvizsga, várjátok hogy önállósodjatok. Mint minden 18-22 éves ebben a korban. Mi is ilyenekről szoktunk beszélgetni. Ennek van most itt az ideje. Ebben semmi misztikum nincs.
Max ő az, akivel a legjobban meg tudjátok egymást érteni. De ha a másik nem toxikus akkor nem értem ezzel mi a baj.
És?
Ha nem vagy szerelmes, akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!