Szerintetek a mai "Danubius"- és "Juventus Rádió" nem teljes csúfolata névelődjeinek?
Figyelt kérdés
Mindkettőt a Sound Plus Kft. üzemelteti.
A "Danubius"on csak zenék és reklámblokkok mennek.
A "Juventus"on pedig?
Hát "nyugis popzene".(és reklámok)
A cég portfóliójába tartozik a BDPST(Budapest) Rock is.
2023. márc. 12. 13:20
1/9 anonim válasza:
Nem tudom az-e, mert vagy 15 éve egyáltalán nem hallgatok rádiót. Mármint magyart. A Budapest Rock-kal próbálkoztam egy időben, de mivel az óránkénti hazu... izé, úgynevezett hírektől állandó hányingerem volt, ezért inkább maradtam a CD / kazetta / mp3 / stream által nyújtott kényelemnél.
2/9 A kérdező kommentje:
Mennek ott hírek?
2023. márc. 12. 13:43
3/9 anonim válasza:
Hát hogy most mi van azt nem tudom...
4/9 anonim válasza:
Mostanában nagyon gagyi rádiók lettek. Frissiteni kell ezeket a rádiókat. Nem pedig az ellekezöjét csinálni.
5/9 A kérdező kommentje:
Nálunk a frissítések is balul sülnek el(most).
2023. márc. 12. 14:12
6/9 A kérdező kommentje:
Én azt várom el egy rádiótól, hogy szórakoztassanak, S hitelesen tájékoztassanak.
Ez együtt sajnos egy meglévő rádiónak sem sikerül ma Magyarországon.(legalábbis ami az ismertek közül)
2023. márc. 12. 14:20
7/9 A kérdező kommentje:
(*legalábbis ami az ismereteket illeti)
*s
2023. márc. 12. 14:22
8/9 anonim válasza:
Egyet értek veled. Ezek a rádiók az elődjeik megcsúfolása.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem megcsúfolása az elődeiknek. Azzal egyetértek, hogy nem feltétlenül lett jól kialakítva az arculatuk, ahogy nekem személy szerint hiányzik egy kis emberi szó is a zenék közül, legalább a nappali 10-18 óra közötti sávból. A logók például nagyon bénák, a szignálok nem rosszak, de már nem is frissek. Viszont hamarosan (újra)indul a jelenlegi 3 mellé a Roxy is, ha minden igaz, csak mai zenékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!