Hol tudom fogni a Danubius rádiót?
A Class FM nem szűnt meg, "csak" a frekvencia engedélye járt le és mivel nem hosszabbította meg az NMHH, így lekapcsolták az országos frekvenciahálózatról. Viszont a mai napig létezik online rádióként. Azóta újra pályáztatták a frekvenciacsomagot, amelyre 2 pályázat érkezett, az egyik pályázó pedig a Class FM tulajdonosa.
A Danubius rádió 2009. november 18-án 23:59-kor befejezte sugárzását. Aztán november 25.-én újra indultak a neten a megmaradt munkatársakkal (elsősorban a hírszerkesztők, hírolvasók és háttérmunkások maradtak, a műsorvezetők átigazoltak az "utód" Class FM-hez), de a tulajdonos döntése alapján 2010. január 29.-én online is elhallgatott.
Itt: [link]
Igen, 2021. február 1. óta újra van Danubius rádió és nem, ez nem AZ a Danubius. Viszont érdemes belehallgatni, nagyon jól össze lett rakva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!