Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Minden fiúba szerelmes vagyok!...

Minden fiúba szerelmes vagyok! Miért?

Figyelt kérdés

Na jó, azért nem mindegyikbe, de minden 2.-ba.

Aki csúnya, aki szép, mindegyiket amikor meglátom összeszorul a gyomrom, és csodás érzés tölt el. Miért van ez?

12,5/L

2010. okt. 6. 15:34
 1/5 Kriszti83 ***** válasza:
Mert fiatal vagy,álmodozol :) Nem vagy igazából szerelmes a fiúba, csak magába a szerelembe. Elképzeleled milyen is lehet a srác, felruházod minden pozitív tulajdonsággal, kész is az álomkép :)
2010. okt. 6. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:
oh, köszi :D
2010. okt. 6. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:

:D Ez jó.

Mert még nagyon fiatal vagy, és igazából te sem tudod mit szeretnél, csak keresed ezt az érzést mindenkinél, mert még újdonság számodra. Az ember gyerek fejjel sok mindenkibe szerelmes, én is voltam. Persze ahogy idősödni, fogsz ezeket a kósza érzéseket felváltja, majd valami sokkal erősebb, tisztább érzés amit csak egy valaki iránt fogsz tudni érezni, azt fogják szerelemnek hívni. :)

2010. okt. 6. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:

teljesen igaza van az elsőnek. egyáltalán nem vagy szerelmes. majd jópár év múlva rájössz mi a szerelem, és majd csak nevetsz h milyen voltál kiscsajnak:))

21/L

2010. okt. 6. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:

hehe, köszi!

oké,oké

2010. okt. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!